Gratis download kaartspel DEER LORD!

  • Gratis download kaartspel DEER LORD!
  • Gratis download kaartspel DEER LORD!
  • Gratis download kaartspel DEER LORD!


Gent, Oost-Vlaanderen, België

Speelgoed

23/10/2015 om 16:34


Omschrijving

Andere mensen bedriegen, manipuleren en in de war brengen voor je plezier, is dat een leuke activiteit voor een feestje met familie, vrienden of collega's? Het party spel zoekt vanaf 3 november via het crowdfunding platform ‘Kickstarter’ het levenslicht. Op de website www.deerlord.be kan je nu al een gratis ‘Print & Play’ exemplaar van DEER LORD! downloaden. Je krijgt een printklare PDF met kaartjes toegestuurd die je vervolgens dient af te drukken en uitknippen.

DEER LORD! is een kaartspel dat je best speelt met een groep vrienden die het leuk vindt om elkaar voor de gek te houden. Het spel bestaat erin opdrachten opdrachten onopgemerkt uit te voeren, maar duidelijk genoeg dat de andere spelers het waarnemen.
Zo kan een opdracht op een kaartje vragen om jezelf een compliment te geven, vals te spelen of een bekende liedjestekst in een conversatie te gebruiken. Om het spel te winnen trachten de spelers opdrachten te volbrengen zonder dat ze betrapt worden door hun medespelers.
Ze kunnen daarvoor hun opdrachten op een natuurlijke wijze in het spel laten overvloeien of hun meest bizarre gedrag boven halen om medespelers op het verkeerde been te zetten. Foute beschuldigingen van medespelers worden bovendien bestraft zodat afwijkend gedrag wordt aangemoedigd.

Na een poosje slaat de paranoia onder spelers toe en wordt zelf normaal gedrag verdacht bevonden. Op dat moment wordt het spel pas echt interessant en speelt. Vanaf 3 november wordt DEER LORD! verkocht via crowdfunding.

Locatie